Hvordan sender man en pakke til udlandet?

Mange forestiller sig, at det er vanvittigt dyrt at sende en pakke til udlandet. Og det kan det skam også godt være, men der findes også nogle fornuftige løsninger derude, som er til at betale sig fra. Derfor vil vi i dette blogindlæg give dig nogle eksempler på, hvad det koster dig at sende en pakke udenfor Danmarks grænser og hvordan man helt praktisk gør.

Pakker til vores nordiske naboer

Faktisk er det ikke så dyrt, som mange sikkert forestiller sig til trods for at vores nordiske naboer har ry for at være nogle dyre nogle.

 

Det er billigt at sende en pakke til Sverige. Det koster nemlig kun 134 kroner ekskl. Moms. Og så har de endda kun 2 dages leveringstid. Det er bestemt ikke dårligt.

 

Hvis du skal sende en pakke til Norge er det lidt dyrere, end det er til Sverige. Her begynder priserne nemlig ved 244 kroner og med en leveringstid på 3 dage. I Norge er det selskaber som PostNord, Bring og GLS, som behandler forsendelserne.

Send en pakke til USA

Det er blevet meget nemmere at sende pakker til USA og der er også mange flere, som gør det. Dette skyldes også, at der er flere gode selskaber, der rent faktisk tilbyder at gøre det til nogle meget fornuftige priser. Hvis du skal sende en pakke til USA koster det 284 ekskl. Moms for en dør-til-dør forsendelse. 

 

I USA er det selskaber som DHL og UPS, som er mest normale og dermed også de billigste at bruge. De har desuden kun få dages leveringstid.

Sådan sender du en pakke til England

England er lidt billigere end USA. At sende en pakke til England koster nemlig mindst 204 kroner ekskl. Moms for at sende en pakke under bare 1 kilo. Dog er leveringstiden kun 3 hverdage, hvilket er overraskende hurtigt og meget fornuftigt. Derfor bør du ikke have nogle problemer med at sende pakker til England.

Sådan kan du sende pakker til resten af verden

DHL er et distributionselskab, som arbejder aktivt over hele verden med forsendelser og pakker, så du nemt kan få sat din forsendelse i omløb.

 

Der er faktisk mange, som sender pakker til Australien, hvilket koster det samme som USA. Og samtidig er der også utrolig mange danskere, som sender pakker til Kina. Til Kina er der nemlig mange privatpersoner, som køber små ting, men der er også mange virksomheder, som skal have transporteret deres gods. Her starter priserne ved 364 kroner for de helt små pakker på under 5 kg. Men hvis du vil sende en pakke på over 5 kg, skal du betale minimum 2000 for det.

Sådan sender du en pakke til udlandet

Det er faktisk slet ikke så anderledes fra, hvordan du sender en pakke herhjemme. Du skal nemlig, som afsender, gøre mange af de nøjagtig samme ting. Gør din pakke klar, hav den klar, oplys modtagerens adresse, betal for fragten og aflever til et distributionssted. Det er absolut ikke spor kringlet.

 

Du kan også gøre det endnu nemmere dog. Du kan nemlig book en pakkelabel hjemmefra. Når du booker en pakkelabel hjemmefra, kender du nemlig allerede prisen på forhånd, hvorfor dit arbejde med forsendelsen vil blive minimeret. Nogle pakkeselskaber vil endda tilbyde dig at bestille med afhentning – så bliver det ikke nemmere.