Priser der kan forstås

Ingen skjulte gebyrer eller fordyrende mellemled

Vi har samlet vores priser i simple pakker, som gør det nemt at vælge den løsning der passer bedst til din webshop i forhold til ordrevolume. Se alle vores funktioner her.

Her er vores priser

Basis

0,- kr. /md

1,- kr. pr. ordre

Til dig som har få ordre og som ønsker en fast lav pris pr. mail.

Start-Up

49,- kr. /md

0,50 kr. pr. ordre

Til dig med ca 100 ordre og op om måneden.

Pro

299,- kr. /md

Ubegrænset antal ordre

Svarer en kunde på ordremailen selvom at det er en noreplay, vidersender vi svaret til dig, så du kan besvare kunden.

Har en kunde ikke afhentet sin ordre sender vi en påmindelse til både dig og kunden.

Skulle det ske at en pakke decideret bliver væk, tager vi os af hele sagsforløbet (gælder dog ikke reklamationer for ødelagte pakker).

Support/chat til klokken 20.

Hvilken pakke skal du vælge?

Hvilken pakke du bør vælge, afhænger mest af alt af hvor mange ordre som du eller dine kunder får på sin webshop om måneden. Der er naturligvis den helt lavpraktiske forskel, som er prisen. Udover prisen, får du med Pro-pakken nogle flere fordele som du ikke får i nogle af de 2 andre pakkeløsninger.

Basis-pakken & Startup-pakken

Basis-pakken er til dig der har en helt ny eller meget lille webshop, som har under 100 ordre om måneden. Har du mere end 100 ordre om måneden på din webshop, bør du overveje Startup-pakken fordi den er billigere når du har mere end 100 ordre om måneden på din webshop. 

Pro-pakken

Pro-pakken er til dig, der har en større shop med en høj volume med mange ordre om måneden. Har du mere end 500 ordre om måneden, er det billigere at have Pro-pakken. Udover prisen, kan du som mindre shop også vælge Pro-pakken, hvis du vil have de ekstra fordele der følger med Pro-pakken som bl.a. er udvidet support, påmindelser ved uafhentede pakker, vi tager os af sager med forsvundne pakker og meget mere.

Er du stadig i tvivl om, hvilken pakke der passer bedst til dig?